Μενού
Το καλάθι σας

Υπηρεσία GPRS / GSM με Κάρτα SIM Global Ετήσια για Data και μηνύματα

Υπηρεσία GPRS / GSM με Κάρτα SIM Global Ετήσια για Data και μηνύματα
Νέο
Υπηρεσία GPRS / GSM με Κάρτα SIM Global Ετήσια για Data και μηνύματα
93,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 75,00€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Model: GLOBAL SIM 16 MESS 20

Υπηρεσία GPRS / GSM με Κάρτα SIM Global Ετήσια για Data και μηνύματα.

Χωρίς χρεώσεις παγίων. Εγγυημένη και οικονομική επικοινωνία.

Κάρτα Global SIM για χρήση GPRS / GSM σε συστήματα συναγερμού, σε GPS Trackers και σε άλλες συσκευές που απαιτούν δεδομένα Internet για να δουλέψουν.

Η Κάρτα ΔΕΝ χρησιμοποιείται για ομιλία αλλά μόνο για δεδομένα.

  • 16 Mb / μήνα Δεδομένα.
  • 20 Μηνύματα / μήνα.
  • Ετήσια Διάρκεια.
  • Εύκολη διαδικασία ενεργοποίησης.
  • Αυτόματη σύνδεση και αυτόματη εναλλαγή σε όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας όλων των παρόχων.
  • Παραδίδεται ενεργοποιημένη και χωρίς PIN - Εάν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό, συμπληρώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.
  • Προειδοποιητικό μήνυμα αποστέλλεται από την εταιρεία μας λίγο πριν την λήξη της.

Η Global Sim τοποθετείται μέσα στην συσκευή επικοινωνίας του συναγερμού και αναλαμβάνει την μεταφορά όλων των σημάτων από τον συναγερμό σας στο Κέντρο Λήψης Σημάτων και στο κινητό σας  μέσω GPRS, ό,τι και εάν συμβεί! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μοναδικός τρόπος επικοινωνίας (π.χ. σε περιοχές που δεν υπάρχει σταθερή γραμμή και Internet) είτε ώς backup-ενναλακτικός τρόπος επικοινωνίας ο οποίος ενεργοποιείται εάν υπάρξει βλάβη στον πρωτεύων τρόπο. Εξασφαλίζεται έτσι η συνεχής και αδιάληπτη επικοινωνία του συναγερμού με το κινητό σας και με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή απαιτεί δεδομένα Internet για να δουλέψει. Θα πρέπει να γνωρίζετε την απαίτηση σε Mb που έχει η συσκευή ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη Global SIM.

Μεγάλο πλεονέκτημα είναι επίσης η αυτόματη εναλλαγή στην σύνδεση με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας όλων των παρόχων. Συνδέεται αυτόματα σε εκείνο που έχει ισχυρότερο σήμα στο σημείο που βρίσκεται.

Σε περίπτωση διακοπής του δικτύου του παρόχου που έχει συνδεθεί, ενεργοποιείται αυτόματα ένας από τοτυς εναλλακτικούς παρόχους.

Χωρίς έξοδα παρόχου κινητής

Δεν χρεώνεστε καθόλου πάγια σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για την κάρτα SIM.

Η OhMYTech.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των Cookies