Μενού
Το καλάθι σας

Οδηγός Αγορών

Οδηγός Αγορών

 

 

Πληροφορίες προϊόντων

  • Η διαθεσιμότητα των προϊόντων της ιστοσελίδας μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, αναλόγως της διαθεσιμότητας των προμηθευτών και των παραγγελιών που δεχόμαστε. 
    Εάν διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει επάρκεια των προϊόντων για να εκτελεστεί η παραγγελίας σας, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το πότε θα είναι διαθέσιμα τα προϊόντα.
    Εσείς αποφασίζετε εάν η καθυστέρηση αυτή είναι αποδεκτή. Εάν όχι είτε σας επιστρέφουμε το αντίτιμο της παραγγελίας σας, είτε πραγματοποιούμε αλλαγή των προϊόντων, 
  • Οι τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδας μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αναλόγως της τιμολόγησης / διαθεσιμότητας των προμηθευτών.
  • Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον εκδοθεί τιμολόγιο για την παραγγελία σας, τότε οι τιμές των προϊόντων θα είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.
  • Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στην παραγγελία σας, ανάλογα με τον όγκο, το βάρος και τον προορισμό της παραγγελίας σας.
  • Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
  • Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων προέρχονται από το κατασκευαστή ή από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. Η OhMyTech.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα αυτών.

 

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών, χαρακτηριστικών και των τιμών των προϊόντων που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

Η OhMYTech.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των Cookies